Concret, ca prim pas, proiectul este materializat prin crearea primului magazin al tuturor romanilor denumit Magazinul Nostru, prin asocierea în participațiune a unui număr mare de români ce vor investi cu scopul obținerii de beneficii financiare.

Primul proiect moral al unei afaceri care urmărește solidarizarea românilor de pretutindeni fiind total apolitic și aconfesional.

Aceștia vor fi în același timp: investitori, cooperatori, consumatori și beneficiari de drept al mărfurilor românești produse de români .

Proiectul urmărește renașterea economiei românești, readucerea românilor în țara lor natală, recăpătarea și consolidarea demnității și suveranității României.

Concret, ca prim pas, proiectul este materializat prin crearea unor magazine de desfacere, prin asocierea în participațiune a unui număr cât mai mare de români ce vor investi cu scopul obținerii de beneficii financiare.

Ca efect imediat, folosind aceleași principiu economic, antreprenorii și producătorii români vor fi stimulați să producă numai marfă de calitate stimulându-se economia și producția autohtonă, ridicând nivelul de trai și generând noi locuri de muncă.

Primul concept ONEST, de  afacere în folosul Poporului Român, în care fiecare român poate fi consumator și investitor.

Magazinul asigură mărfuri de calitate, predominant românești, verificate la producător și în magazine.

Un proiect al prezentului și al viitorului realizat prin înființarea unei Cooperative și pentru început a unui Magazin începând cu orașul București, ca mai apoi să cuprindă și celelalte orașe ale țării.

Proiectul este gândit să ofere cetățenilor români, de pretutindeni, posibilitatea de a se asocia în participațiune, o caracteristică specială fiind numărul foarte mare de acționari – oameni simpli și cinstiți.