Doar împreună vom reuși

Cooperativa Dacia Unită este rezultatul dorinței de a găsi o soluție pentru unirea poporului român aplicând principii cât mai sănătoase precum luarea celor mai importante decizii în mod participativ de membrii asociați folosind dezbaterile și Votul Online și numirea la conducerea proiectelor a persoanelor investite pe bază de merit.
Dorim să dovedim practic că având un management profesionist și devotat, mulțimea va ști să ia decizii în interesul comun.
În același timp Cooperativa vine în întâmpinarea nevoilor de investiție de mare încredere.
Primul proiect se vrea a fi magazinul, pentru că în magazin venim destul de des și pentru că magazinul deține multe elemente propice socializării, sprijinirii reale a producției autohtone și vizualizării beneficiilor pe care unirea le poate oferi.
Livrările la domiciliu și vânzările online, deasemenea vor putea face pereche foarte bine cu magazinul fizic.
Serviciile, energia creată din biomasă, dar și alte idei se cer a fi inițiate, având în vedere potențialul dar și utilitatea lor!
Oamenii care s-au alăturat ideii proiectului s-au dovedit și se vor dovedi a fi în cea mai mare parte patrioți autentici și oameni de cea mai bună calitate, având încrederea de a investi în România și în viitorul ei !

CE AVEM SPECIAL ?
Limitarea ponderii investiției
Nimeni nu poate investi mai mult de 1% din totalul investit de toți ceilalți membrii asociați.
Votul Online
Deciziile cele mai importante se vor lua prin Vot Online de către Adunarea Generală a Cooperatorilor (având un număr mare de votanți care participă la luarea deciziilor vom avea decizii echilibrate), în interesul majorității. Propunerile sau sesizările membrilor cooperatori sunt luate în considerare, dezbătute și eventual votate de AGC conform prevederilor statutare.
Împărțirea echitabilă a profitului
Profitul se împarte în mod echitabil, cu toți membrii cooperatori în funcție de numărul de Unități de Investiție deținute de fiecare.
Sprijinirea inițiativei și inteligenței românești
Se oferă posibilitatea celor competenți, să-și dezvolte ideea, visul, sau proiectul în cadrul cooperativei în interesul și spre folosul întregii comunități și desigur cu ajutorul acesteia (cu acceptul AGC = cu dovedirea competenței și randamentului propunerii).
Încurajarea revenirii în țară a românilor plecați
Ne propunem să aducem înapoi în țară cât mai mulți români, creând oportunități de dezvoltare și locuri de muncă și oferind salarii bune pentru a avea un trai decent.
Venituri pasive
În urma activităților cooperativei ne propunem să generăm Venituri Pasive, care să scadă stresul vieții de zi cu zi și să ofere omului Timp pentru Viață.
Speranță
Dorim să dovedim că poporul român este unul foarte special, capabil, inventiv și care merită apreciere.

DE CE AM PUTEA REUȘI
– Forța proiectului stă în numărul celor care se alătură. Un popor unit este deosebit de puternic, putând acționa pe multe planuri simultan. Iar poporul român este excepțional ! Patriotismul este o Forță cu adevărat puternică.
– Potențialul de cumpărături este al nostru, al poporului.
– Oferim garanția veridicității provenienței produselor.
– Oferim desfacere pentru producția autohtonă.
– Vom crea produsele noastre care odată valorificate aduc profit sporit cooperatorilor.
– Proiectul este un făgaș, o pârghie care să unească poporul, împreună vom crea oportunități, locuri de muncă și vom aduce bani în economia națională.
– Cu ajutorul proiectelor cooperativei, prin unire vom combate. nedreptățile și hoțiile.

DE CE SA TE ALĂTURI?
– Ai ocazia să participi la un Proiect de țară și să te implici în măsura în care poți!
Știm că lipsa Timpului și distanța sunt mari probleme. Dacă nu ai timp, vei participa doar ca investitor ! Și este foarte bine!
– Vei avea satisfacția intrând și văzând magazinul, marfa, afișarea unor date statistice, să vezi pe viu că SE POATE, că NU ”suntem prea mici” pentru a putea FACE ceva !
– Văzând angajații, oamenii, vei simți că CEVA NE LEAGĂ, pe cei ce suntem acolo! Am reușit ÎMPREUNĂ să înfăptuim acel mediu!
– Vei avea mulțumirea sufletească de a ști că acum cu adevărat ajuți producătorii autohtoni și le oferi ceea ce au ei mai mult nevoie : Desfacerea Mărfurilor !
– Vei avea garanția veridicității informațiilor legate de proveniența produselor.  –  Vei primi anual beneficii financiare împărțite ECHITABIL membrilor cooperatori.
– Împreună vom reține ÎN ECONOMIA ROMÂNIEI bani din potențialul NOSTRU de cumpărături.
– Vom învăța să folosim Votul Online, să renunțăm la reprezentanți și SĂ ACCEPTĂM DECIZIA MAJORITĂȚII.
– Vom cere împreună drepturile ce ni se cuvin și pe care investitorul izolat uneori nu le primește fiind singur și mic.
– Împreună vom ajuta la lansarea de proiecte, produse, invenții, servicii ajutând antreprenorii financiar și logistic în mai multe variante de colaborare….
Investind în Cooperativa Dacia Unită, INVESTEȘTI ÎN ROMÂNIA !